Het begin(t nu pas echt)

Je kon het vannacht op vele plaatsen horen: er werd gefeest, rijkelijk gedineerd, gezongen en gedanst. Om middernacht werd er zelfs her en der vuurwerk afgeschoten en kusten de mensen elkaar liefdevol. Het waren spontane reacties van honderden mensen die de lancering van de Jimability website wilden vieren.

Voor sommigen zal de site jimability.com een spreekwoordelijk koebelletje doen rinkelen. De site is nu direct gelinkt aan het bedrijf Jimability. Voor de persoonlijke blog van Jim, verwijzen we graag naar jiza.net (waar het momenteel rustig mijmeren is in oblivion).

Tags: ,
Rubriek: Aankondiging

1 reactie op “Het begin(t nu pas echt)”

  1. Sofie De Backer schreef:

    Proficiat Jim!!
    Hopelijk wordt 2010 voor jou, je website èn je bedrijf een topjaar!!

    Kus
    Sofie

Laat een reactie achter