InstaPen

(English version below)

In februari 2013 ging Jimability van start met de publicatie van InstaPen op Little Printer. Dit printertje, dat een mini-kranten-drukmachine is, brengt nieuws, verhaaltjes, roddels van vrienden, weerberichten, puzzels… samen tot een dagelijkse publicatie.

Met een teampje van schrijvers gingen we aan de slag om onze eigen inhoud te maken, en kwamen we met InstaPen: gekke, absurde, zoete verhaaltjes die geïnspireerd zijn op een Instagram-foto die ergens ‘in the cloud’ hangt. Wie zich inschrijft op onze wekelijkse publicatie, krijgt het kortverhaaltje te lezen én een link naar deze foto. De foto is niet zomaar een illustratie, maar maakt zelf deel uit van het verhaal.

Ondertussen is het team schrijvers uitgebreid tot 6: Sofie De Backer, Valérie Delvoie, Jim T. Maes, Karo Segers, Tine Theunissen en Nadine Van Meerhaeghe. Zij schrijven elke week een Instapennetje in het Nederlands én eentje in het Engels.

InstaPen

In february 2013 Jimability started to publish InstaPen on Little Printer. This printer is a miniature newspaper publishing tool and combines news, stories, gossip from friends, weather forecasts, puzzles to a daily publication.

As a small team of writers we created our own content and came up with InstaPen: crazy, absurd, sweet stories inspired by an Instagram picture. Subscribers to our weekly publication get a short story and a link to this picture. The picture isn’t just an illustration; it is part of the story.

In the mean time our team counts 6 writers: Sofie De Backer, Valérie Delvoie, Jim T. Maes, Karo Segers, Tine Theunissen en Nadine Van Meerhaeghe. Every week they write a little InstaPen, both in Dutch and English.

Tags: , ,
Rubriek: InstaPen

Laat een reactie achter